Seniorenhuisvesting

Hoge prioriteit voor seniorenhuisvesting bij Patrimonium

Het realiseren van goede huisvesting voor ouderen vindt Patrimonium belangrijk. Het heeft bij ons dus ook hoge prioriteit. Maar liefst 20 procent van ons totale bestand bestaat uit ouderenwoningen. In het te downloaden boekje ‘Op elk slot past een sleutel’ (bekijk deze hier) met daarin een overzicht van ons woningbezit, herkent u deze aan de afkorting OW. Ons aanbod varieert van zelfstandige seniorenwoningen tot en met moderne zorgcentra.

Seniorengids met woningoverzicht aanvragen?

Een overzicht van al onze seniorenwoningen vindt u in de ‘Seniorengids, een gevarieerd aanbod’. U kunt deze gids aanvragen bij Patrimonium. Bel 050 529 99 99 of mail info@patrimonium-groningen.nl

Seniorengids

Zelfstandig wonen

Seniorencomplexen voor zelfstandig wonen
In de seniorencomplexen wonen ouderen zelfstandig. In veel complexen bevindt zich een recreatieruimte en is een commissie actief die uiteenlopende activiteiten voor de bewoners organiseert.

Zorgcentra

Zorgcentra met zorg en verpleging
Patrimonium bezit drie zorgcentra in de stad Groningen. De zorgcentra zijn volledig ingericht op verzorging van oudere mensen die niet meer zelfstandig kunnen functioneren. De appartementen worden toegewezen door Zinn. Meer informatie? Bel 050 752 50 00 of kijk op www.zinnzorg.nl

Even voorstellen:

De Zuiderflat, een seniorencomplex op een goede locatie

De Zuiderflat, één van onze seniorencomplexen, staat in Groningen-Zuid. Het is een flat met ruime, lichte appartementen met een vloeroppervlak van circa 55m2. Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer met een half open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een inpandige berging. De huurprijs bedraagt € 503,18 per maand, inclusief servicekosten en blokverwarming. Huurtoeslag is mogelijk.

Vanuit de woningen in dit complex heeft u een schitterend uitzicht over het groene Groningen-Zuid. Naast de flat is een supermarkt, het winkelcentrum De Wijert ligt op ongeveer 600 meter van de Zuiderflat. Een bushalte is om de hoek.

Activiteiten, thuiszorg en maaltijden
De Zuiderflat heeft haar bewoners een hoop te bieden. Er is een buurthuiskamer, waar ZINN voor een uitgebreid aanbod van activiteiten zorgt voor de bewoners van de flat en mensen uit de wijk. Ook is er een thuiszorgpost van ZINN in de Zuiderflat, die thuiszorg aan bewoners kan leveren. Verder levert ZINN maaltijden aan. Zo is eventuele zorg dichtbij! De flat beschikt over een huismeester. Kortom: wilt u zelfstandig wonen op een goede locatie met prima voorzieningen en goede zorg? Dan is de Zuiderflat zeer geschikt!

Belangstelling voor een appartement?
Heeft u belangstelling voor een van deze appartementen in de Zuiderflat? Bel dan Patrimonium (050 529 99 99) of mail: verhuur@patrimonium-groningen.nl Eventuele toewijzing van een woning in de Zuiderflat doet Patrimonium samen met ZINN. Meer informatie over ZINN vindt u op www.zinnzorg.nl