Huurders aan de ringweg Zuid

Wij hebben veel woningen langs de zuidelijke ringweg en zijn daardoor een belangrijke stakeholder voor het project. Huurders van ons wonen dicht bij de bouwwerkzaamheden. Daardoor ervaren huurders met enige regelmaat overlast door bijvoorbeeld geluids- en trillingshinder. De overlastervaringen horen wij terug van onze huurders in de vorm van klachten. Dit vinden wij erg vervelend.

Helaas kunnen wij hierin niet zoveel betekenen als wij zouden willen. Wanneer er aanhoudende overlast door de bouwwerkzaamheden wordt ervaren kunnen wij twee keuzemogelijkheden  bieden. We hebben noise cancelling koptelefoons aangeschaft en verstrekken deze gratis in bruikleen voor een afgesproken periode, maximaal twee per gezin. Ook kunnen wij ons goed de behoefte voorstellen van een alternatieve (werk) plek, even rustig te kunnen werken. In overleg met ons kunnen wij een dagdeel (incl. koffie/thee) voor u regelen op een andere locatie.  

Woont u aan de zuidelijke ringweg en heeft u last van overlast door bouwwerkzaamheden neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar secretariaat@patrimonium-groningen.nl. We gaan graag met u in gesprek over de geboden keuzemogelijkheden.  


Vorige berichten