Nationale Burendag op zaterdag 24 september!

Op zaterdag 24 september is het nationale burendag; doet uw straat of buurt mee?

Contact met buren en leefbaarheid
Patrimonium vindt leefbaarheid belangrijk in uw wijk. Wij willen graag dat u prettig woont in een schone, veilige en gezellig buurt. Het contact met buren is belangrijk. Buurten worden leuker en socialer wanneer buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Kortom een goede reden om mee te doen!

Patrimonium stelt 500 euro beschikbaar per straat of wijk
Heeft u een idee, wens of initiatief? Laat u inspireren door bijv. te klussen, te tuinieren, een buurtbingo of een spelletjesdag. Wat vragen wij van u! Een plan voor een vergoeding van maximaal 500 euro per straat of wijk. Wij dragen graag bij aan uw idee, wens of initiatief. Daarvoor zijn wel een aantal spelregels opgesteld:

  • Het plan staat in het teken van Burendag
  • Het is voor en door de bewoners van Patrimonium
  • Iedereen in de buurt kan aansluiten en meedoen
  • Er is een overzicht van de kosten/uitgaven
  • U dient uw plan in voor 15 augustus 2022
  • U krijgt voor 1 september 2022 bericht van ons

Bent u geïnteresseerd? Zo doet u mee
Dien uw plan in door een mail te sturen naar klantenpunt@patrimonium-groniningen.nl onder vermelding van burendag en uw adresgegevens. Wij  beoordelen uw aanvraag en laten u via de mail weten of u in aanmerking komt voor de 500 euro.

Vragen?
Bent u op zoek naar een leuke activiteit of wilt u meer weten? Kijk dan op www.burendag.nl. Daar vindt u o.a. ook voorbeelden en draaiboeken. Heeft u andere vragen? Onze medewerkers van het Klantenpunt staan u graag te woord. U kunt ons bellen via 050-5299999.


Vorige berichten