Wij blijven zorgen voor onze huurders

Patrimonium doet er alles aan om in deze onzekere tijd zo goed mogelijk voor haar huurders en voor haar medewerkers te zorgen. We laten de belangrijkste zaken doorgaan en nemen alle veiligheidsmaatregelen in acht. Momenteel doen wij alleen de noodzakelijke reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Dit betekent dat wij mogelijk minder zichtbaar voor u zijn, maar dat wij u graag helpen waar dit nodig is. Ons kantoor is gesloten maar wij zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar!

Betalingsproblemen in verband met het coronavirus? Neem contact met ons op!
Wij houden rekening met huurders die in deze tijd van onzekerheid door het coronavirus niet voldoende inkomsten hebben om de maandelijkse huur te kunnen betalen. Bijvoorbeeld ZZP ‘ers die geen inkomsten ontvangen of huurders die geen salaris ontvangen. Patrimonium is coulant als huurders hierdoor in de problemen komen en wij willen graag samen met u op zoek naar een passende oplossing. U kunt hiervoor bellen of mailen met onze medewerkers van het team Sociaal Domein. U kunt hen bereiken op tel. 050-5299999 of via e-mail: huurincasso@patrimonium-groningen.nl 

Saamhorigheid
Patrimonium ziet dat huurders voor elkaar klaarstaan en elkaar helpen waar nodig. Er ontstaan mooie buurtinitiatieven en dit dragen wij een warm hart toe. Wij rekenen erop dat u zich houdt aan de bekende richtlijnen van het RIVM. In deze onzekere tijd waarin er van ons allen veel gevraagd wordt, ontstaat er ook veel saamhorigheid. Blijf naar elkaar omkijken. We hebben er vertrouwen in dat wij dit samen aankunnen.


Vorige berichten