Direct te huur

Tijdelijke huurwoningen op Woningnet
Op Woningnet kunt u vanaf heden reageren op beschikbare tijdelijke huurwoningen. In uw woningaanbod vindt u de tijdelijke woningen onder het kopje ‘Loting’. Uw positie wordt aan de hand van loting bepaald.

Dringend op zoek
Een tijdelijke woning kan een uitkomst zijn wanneer u dringend op zoek bent naar een woning, maar nog niet voldoende inschrijfduur heeft opgebouwd voor een reguliere woning. Ook kunt u bewust op zoek zijn naar een woning voor bepaalde tijd.

Inschrijfduur vervalt niet
Wanneer u een tijdelijke woning accepteert vervalt uw opgebouwde inschrijfduur bij Woningnet Groningen niet. U kunt dus blijven reageren op het reguliere aanbod.

Direct te huur
We hebben momenteel meerdere appartementen per direct beschikbaar in de Zuiderflat. De Zuiderflat is een 70+ seniorencomplex. Maak uw belangstelling kenbaar via WoningNet.

Parkeerplaatsen

Diverse parkeerplaatsen zijn per direct beschikbaar.

Woont of werkt u in de buurt van onderstaande parkeerplaatsen? Dan biedt dit mogelijk een uitkomst voor u om goed te kunnen parkeren. Bij meerdere reacties hebben onze eigen huurders uit de wijk voorrang.

U kunt een plek huren in de parkeergarages aan de Driehovenstraat en Barestraat (Herewegbuurt), Hornstraat (Oosterpoortbuurt), Siersteenlaan (Vinkhuizen), Schoolholm en Pelsterstraat (Centrum), Laan van de Vrijheid (Corpus den Hoorn) en Vechtstraat (Rivierenbuurt). U heeft 24 uur per dag toegang tot de parkeergarage.

 
Pelsterstraat                                    Siersteenlaan


Hornstraat                                     Vechtstraat

Wilt u meer weten over autoboxen of parkeerplaatsen neem dan contact op met afdeling verhuur- en bewonerszaken: 050 529 99 99 of verhuur@patrimonium-groningen.nl