Direct te huur

Hylkemaheerd 18

Deze eengezinswoning met 4 slaapkamers ligt in de kindvriendelijke wijk Beijum op een prachtige vrije en groene locatie in de nabijheid van scholen, winkels en het openbaar vervoer. Dit betreft een woning voor minimaal 2 personen en is niet bedoeld voor studenten. De huur kan per direct in gaan.

Huurprijs
Netto huurprijs € 705,73
Servicekosten € 8,84
Bruto huurprijs € 714,57
Rekenhuur € 705,73

Inkomenstoets
Minimaal inkomen voor deze woning
* Voor 2 of meer personen (inclusief inwonende kinderen) € 30.400,-
* Voor 2 of meer personen (inclusief inwonende kinderen) met AOW: € 30.400,-
Maximaal verzamelinkomen voor deze woning (dit geldt niet voor wijkvernieuwingsurgenties en rolstoelurgenties):
* € 36.798,-
Uw inkomen staat vermeld op de inkomensverklaring van de Belastingdienst. U kunt uw inkomensverklaring direct downloaden op www.belastingdienst.nl door met uw DigiD in te loggen op Mijn Belastingdienst. Lukt dit niet, vraag dan uw inkomensverklaring telefonisch aan via de Belastingtelefoon: 0800-0543.

 

 

 

Geen woningen maar wel parkeerplaatsen

Diverse parkeerplaatsen  zijn per direct beschikbaar. Ze zijn bedoeld voor omwonenden. Bij meerdere reacties hebben onze eigen huurders uit de wijk voorrang.

U kunt een plek huren in de parkeergarages aan de Driehovenstraat en Barestraat (Herewegbuurt), Hornstraat (Oosterpoortbuurt), Siersteenlaan (Vinkhuizen), Schoolholm en Pelsterstraat (Centrum), Laan van de Vrijheid (Corpus den Hoorn) en Vechtstraat (Rivierenbuurt). U heeft 24 uur per dag toegang tot de parkeergarage.

Wilt u meer weten over autoboxen of parkeerplaatsen neem dan contact op met afdeling verhuur- en bewonerszaken: 050 529 99 99 of verhuur@patrimonium-groningen.nl